Toimitusehdot

Tuotteiden myyjä on Marika Aspila Tmi
Y-tunnus 2008409-6
Osoite Ruutitie 14, 03100 Nummela
Puh. 050 536 2336

Tilausvahvistus
Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse vahvistus tehdystä tilauksesta. Tilausvahvistus on samalla kuitti ostoksesta, joten se on hyvä säilyttää. Jos tilausvahvistusta ei tule sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen, kannattaa tarkistaa myös roskapostit.

Tilauksen maksaminen

Tilauksen voi maksaa seuraavilla tavoilla:

a) Ostaja maksaa tilauksen yhteissumman myyjän pankkitilille
FI93 1014 3500 0977 18 (Marika Aspila).

b) Ostaja maksaa tilauksen yhteissumman luottokortilla Paypalin kautta.

Maksu pankkitilille tulee suorittaa 10 päivän kuluessa tilauksesta, muuten tilaus katsotaan peruuntuneeksi.

Tilauksen toimittaminen

Tilaus postitetaan asiakkaalle luottokortilla maksettaessa 1-2 päivän kuluessa tilauksesta normaalina ykköspostikirjeenä. Mahdollisista toimituskatkoksista ilmoitetaan etukäteen nettikaupan sivuilla. Mikäli ostaja maksaa tilauksen myyjän pankkitilille, tilaus toimitetaan normaalina ykköspostikirjeenä maksusuorituksen saavuttua myyjälle.

Ylivoimaisen myyjästä riippumattoman esteen (force majeure) sattuessa tilauksen toimittaminen voi viivästyä tai kokonaan peruuntua. Tällöin myyjä pyrkii mahdollisimman pian olemaan yhteydessä asiakkaaseen.

Myyjä ei vastaa postissa kadonneista lähetyksistä.

Palautusoikeus

Kaikilla Gamila-koruilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen on kuitenkin oltava selvästi käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Myyjä hyvittää postimaksun ja tuotteen summan palautuslähetyksen saavuttua.

Postiennakkolähetyksiä ei lunasteta.

Huom! Tuotepalautuksesta sovitaan etukäteen ottamalla yhteyttä verkkokauppaan joko sähköpostitse info(at)gamiladesign.com tai puhelimitse 050 5362336. Myyjä pidättää oikeuden katkaista asiakassuhteen yksipuolisten väärinkäytösten tai jatkuvien palautusten vuoksi ilman erillistä ilmoitusta tai perusteluja. Myyjä ei ole vastuussa palautettaessa vaurioituneesta tai mahdollisesti katoavasta lähetyksestä.

Tilausrekisteri
Myyjän tilausrekisteriin tallentuu tilauksen yhteydessä saadut tiedot: asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero. Tietoja käytetään ainoastaan asiakkaan tekemän tilauksen toimittamiseen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.