Deia_pienennetty.jpgKorujen hoito-ohjeet ja takuu

Ole hyvä ja lue tämä ohje läpi ennen kuin alat käyttää Gamila-korua. Näin voit saada siitä iloa pitemmäksi aikaa.

Useimmat Gamila-korut on pujotettu koruvaijeriin. Paras tapa säilyttää korua on esim ripustaa se roikkumaan tai säilyttää sitä laatikossa suorana. Huolehdi myös siitä, ettei koru altistu säilytyspaikassaan suoralle auringonvalolle, joka
saattaa haalistaa sen värejä.

Varsinkin, jos korussasi on maalattuja puuosia tai helmiäistä, kosketusta veden ja kemikaalien kanssa on vältettävä. Ne nimittäin turmelevat helmien pinnan ja irrottavat myös väriä. Huomaa, että myös kivet ovat usein värjättyjä. Älä siis pidä korua kaulassasi, kun ehostat itseäsi tai suihkutat hiuslakkaa/hajuvettä, vaan pane koru kaulaasi viimeiseksi. Tämä on syytä ottaa huomioon varsinkin Kukui-pähkinöistä tehtyjen Joy-korujen kohdalla!

Käytössä normaalisti hieman nuhraantuneita koruja voi puhdistaa kätevästi esim. mikrokuituliinalla. Koru säilyy hyvässä kunnossa pitempään, jos jaksat pyyhkäistä sen puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

Korun hopealukon tummuminen on normaalia ja kuuluu hopean ominaisuuksiin, kun se on kosketuksissa hapen kanssa. Jos siis haluat pitää lukon kirkkaana, säilytä korusi tiiviissä pussissa (esim. Minigrip). Voit kiillottaa lukon tarpeen tullen kätevästi ja nopeasti esim. hopeankiillotusliinalla. Jos käytät  hopeankiillotusainetta, ole tarkkana, ettei aine joudu kosketuksiin helmien kanssa.

Takuu

Gamila-koruilla on yhden vuoden takuu vaijerin äkillisen katkeamisen varalta. Vaikka vaijeri on vahva, joskus voi valitettavasti käydä niin, että se kuitenkin katkeaa. Jossain kivessä on saattanut olla esim. terävä reuna, joka ajan mittaan kuluttaa vaijerin poikki. Jos näin kävisi, kerää kivet talteen ja ota yhteyttä sähköpostitse info@gamiladesign.com. Koru korjataan mahdollisimman samannäköiseksi kuin se oli. Säilytäthän verkkokaupasta saamasi tilausvahvistuksen kuittina ostosta.